Sta3.jpeg

DOOH?

Tehnologija koja menja lice grada

U vremenu brzih informacija, digitalizacije i tehnologija koje napreduju iz dana u dan, Digital Printing Center prati trendove donoseći prvu Digital Out Of Home mrežu na ulice Beograda.

 

 

1.png  Inovacija

DPC Networks displeji su plod rada, razvoja i usavršavanja koje traje preko 40 godina. Globalno najveći proizvođač ove vrste opreme - Daktronics - je širom sveta, od 1968 godine instalirao preko 75.000 displeja.


 

 2.png  Dizajn

Svi sklopovi displeja su pažljivo, namenski dizajnirani i kreirani kako bi zadovoljili i najzahtevnije korisnike kao i da bi finalni proizvod izdržao sve zahteve koji se pred njega stavljaju.

 

 3.png  Pouzdanost

Svi delovi i sklopovi su još u procesu razrade i proizvodnje prototipa podvrgnuti testiranjima na uslove okoline i razne fizičko tehničke štetnosti, što ima za cilj obezbedjivanje ujednačenosti rada u celom radnom veku displeja.

 

 4.png  Tehnologija

 Displeji su sastavljeni od namenski izradjenih LED panela najsavremenije SMD tehnologije. Svaki kvadratni metar se sastoji od više od 30.000 dioda sposobnih da zajedno prikažu 281 triliona različitih boja i nijansi, isijavajući sa neverovatnih 5000 lumena. Sama izrada panela omogućava veliki ugao gledanja koji iznosi 150 stepeni po horizontalnoj i 60 stepeni po vertikalnoj osi.

  

5.png  Senzori

 Svaki displej je opremljen nizom senzora.To su senzori temperature, senzor ambijentalnog intenziteta osvetljaja, vlage...Ove podatke displej dalje koristi da bi se blagovremeno korigovali parameti rada prilagođavajući se situaciji kada god je to neophodno i potrebno.


 

 6.png  Dijagnostika

Svi displeji u DPC Networks DOOH mreži su medjusobno povezani. Svi se kontrolišu iz jedinstvenog kontrolnog centra. Pored puštanja oglasnih poruka, servisnih informacija i kreiranja plej-listi, kontrolni centar je opremljen dijagnostičkim alatima kroz koje nadgleda ispravnost i funkcionisanje kako cele mreže, tako i svakog displeja do nivoa svake pojedinačne LED diode.

 

 7.png  Bezbednost

 Bežična komunikacija izmedju svakog DPC Networks displeja, kontrolnog centra i servera u USA se vrši kroz posebno pisanu web arhitekturu. Cela mreža je zaštićena i 24h nadgledana od strane lokalnog internet provajdera.

 

 8.png  Podrška

Tim DPC Networks-a je obučen da predupredi, uoči i otkloni svaki kvar koji se u radu može pojaviti. Pored sve potrebne mehanizacije i alata na raspolaganju su i kolege iz softverskog odeljenja proizvodjača koji pružaju online pomoć 365/7/24.

 

Prijatelji firme čije sajtove preporučujemo su PR Recruitment, Temporary Fences ili maticne celije. Recommendation if you're in need of plastic fencing.